Imponer din svigerfar med disse bursdagsønskene (2024)

Alle pappaer elsker å høre at de er feire på bursdagen sin.

Du har kjøpt kortet og en flaske med den beste single-fat bourbon som finnes (premium brennevin er alltid enflott svigerfarsgave), så nå er det på tide å by partnerens far "gratulerer med dagen". Men har du tenkt på bursdagsønskene til svigerfaren din du vil skrive ned i kortet hans? Hvis du er stum, ikke bekymre deg – vi elsker en god bursdagskortutfordring.

LES MER Våre favoritt svigerfar-gaver

For å tilby litt inskripsjonsinspirasjon har vi laget en liste over de mest morsomme, ekte, ærlige og rørende følelsene du kan prøve for dine egne bursdagsdedikasjoner som garantert vil få FIL til å sprekke til et smil. Så begynn å kompilere de beste pappavitsene dine, søte historiene og favorittegenskapene dine om mannen som reiste kjærligheten din, og la oss begynne å jobbe. Fortsett å lese for de beste bursdagsmeldingene til din svigerfar.

LES MER Våre favoritt svigerfar-gaver

I denne artikkelen:

  • Hva du skal skrive i din svigerfars bursdagskort
  • Morsomme bursdagsmeldinger for din svigerfar
  • Rørende bursdagsmeldinger til din svigerfar
  • FIL Bursdagsmeldinger fra sin svigerdatter
  • FIL Bursdagsmeldinger fra hans svigersønn
  • Bursdagsønsker til din fremtidige svigerfar

Hva du skal skrive i din svigerfars bursdagskort

Å skrive en gjennomtenkt bursdagshilsen til en svigerfar,svigermoreller svigerforeldre er ikke en eksakt vitenskap, så før du begynner å stresse over prosaen din, husk at det viktigste er at bursdagsønskene kommer fra hjertet. De beste bursdagsønskene for en svigerfar kommer fra en kombinasjon av vitser, tilbakevendende referanser til noen av favorittminnene dine og litt "du fortjener den beste dagen" sentimentalitet. Hvis du kan treffe minst to av disse kjennetegnene, er du på rett vei.

UTVALGT VIDEO FRA KNUTTEN

Nå, hvis dere nettopp har begynt å bli kjent med hverandre, kan det føles litt rart å skrive en tårevåt melding – det skjønner vi. I tilfeller som disse sier vi at du bør ha noe klassisk og konverserende i bursdagsbrevet ditt til svigerfaren din – og ønske ham en spesiell dag fylt med de mest elskede tingene hans (og ja, gi enkoordinerende gavevil alltid gå bra) er et feilsikkert alternativ. Også, hvis han har en kjent kjendis eller sportsspiller, kan du gjerne skrive et kjent sitat fra dem hvis det virker passende.

På slu*tten av [fødselsdagen] vil svigerfaren din bli begeistret over ethvert kort han mottar fra deg. Men hei, hvis vi kan få din Robert De Niro-elskende FIL til å si: "Du, du, du må ha en gave, min venn," etter å ha lest den fantastiske bursdagsmeldingen din, tar vi gjerne seieren.

Morsomme bursdagsmeldinger for din svigerfar

Ok, vi vet at ikke alle svigerfedre er morsomme, men hvis din alltid prøver å bringe smil til familiemedlemmenes ansikt med en latter eller to, kan du absolutt gi tilbake tjenesten. Disse morsomme bursdagskortmeldingene til din svigerfar vil få deg lagt merke til – spillet gjenkjenner spillet. Og er det ikke drømmen, å kunne tulle med partnerens podutenrisikere ekskommunikasjon?

  • Nok en tur rundt solen ... puh, du må tørkes ut, gamle mann! Gratulerer med dagen!

  • Jeg prøvde å komme på fem ting jeg elsket med deg, men det var vanskelig (haha, bare tuller). Gratulerer med dagen til kongen av komedien!

  • Når det kommer til pappastek, kan ikke mine henge – så jeg er så glad jeg har deg. Ha det bra, gutten min!

  • For en far er motespillet ditt sterkt. Så kan du hjelpe din [sønn/datter/barn] på den arenaen? (De sliter, men ikke fortell dem at jeg sa det.)

  • Du er en legende. Gratulerer med dagen til de beste

Rørende bursdagsmeldinger til din svigerfar

Hvis du har vært heldig med en svigerfar som fikser alt (nei seriøst, alt) eller kommer deg til unnsetning på bare en liten lue, har vi to ord til deg: Sett pris på ham. En dag vil barna dine (hvis du har/vil ha dem!) takke deg for alt du gjør, og du vil gjerne kunne si at du har lært av de beste. Med disse hjerterørende bursdagsønskene til svigerfaren din, vil du absolutt få ham til å lure på hvorfor han frisker opp.

FOR DEG

Astrologigaver til venner for hvert solskilt Selv Steinbukken-best vil få et kick ut av disse.25 kreative gaver til brudens far Han er litt cheesy, men hans gave trenger ikke å være det.De 25 beste bryllupsgavene til brudgommens far Si "takk" med en meningsfull gave til tidens andre mann.
  • Jeg har alltid trodd det var en myte for en [sønn/datter/svigerbarn] å elske svigerfamilien sin, men jeg spiser ordene mine nå. Du er fantastisk - gratulerer med dagen.

  • Takk for at du oppdrar den beste personen i livet mitt - du fortsetter å imponere meg med hvor god du er. Ha en fin dag!

  • Jeg elsker at jeg kan kalle deg pappa uten å nøle. Gratulerer med dagen - håper dagen din er alt og mer!

  • Gratulerer med dagen til mannen som pleide å være i telefonen min som «[ektefelles navn]s far». Det varte bare en liten stund – du er pappa nr. 2 nå.

  • Takk for alt du gjør. Vi kan ikke si det nok. Gratulerer med dagen.

FIL Bursdagsmeldinger fra sin svigerdatter

Svigerfedre ønsker alle én ting: At barna deres skal ende opp med gode partnere. Gode ​​partnere som de kan dele en flaske Barcelona rød med er en bonus. Hvis du ønsker å ønske din FIL den beste bursdagen, prøv noen av disse "gratulerer med dagen" meldingene fra en svigerdatter på for størrelse.

  • [Ektefellens navn] har dine beste egenskaper. Og jeg fikk den beste [mann/kone/partner]. Så takk, bursdagsgutt. Du gjorde det bra!

  • Du er virkelig en klassehandling, herr [etternavn]. Lov meg at du vil slappe av i dag!

  • Svigerfedre som deg er så vanskelig å få tak i. Jeg skal ikke engang stille spørsmål ved hvordan jeg var så heldig, men jeg gjorde det. Gratulerer med dagen.

  • Jeg føler meg virkelig som en datter for deg. Gratulerer med dagen far.

  • Den beste svigerfaren fortjener den beste bursdagen. Her er til deg!

FIL Bursdagsmeldinger fra hans svigersønn

Hvis du har et ganske tett forhold til din svigerfar, er det en spesiell ting. I år, ikke vær redd for å fortelle den store fyren hvor mye du håper å bli som ham en dag. For når det kommer til bursdagsønsker for en svigerfar fra en svigersønn, kommer notater som kommer fra et sted med respekt og beundring langt.

  • Jeg vet at [ektefellens navn] alltid har hatt en standup-far i oppveksten, og jeg håper jeg kan leve opp til arven din! Gratulerer med dagen, pappa, du fortjener det!

  • Takk for at du er der for oss når vi trenger det (men ikke alltid fortjener det), håper denne bursdagen er en for bøkene.

  • Jeg liker å være din svigersønn like mye som jeg liker å være mannen til [ektefellens navn]. Beste bursdagsønsker.

  • Det er bursdagen din, mann – bli gal!

  • Jeg burde si dette mye mer enn jeg gjør, men du er et godt forbilde, FIL. Fest i dag og hver dag fra nå av.

Bursdagsønsker til din fremtidige svigerfar

Du venter kanskje til de offisielle "jeg gjør"-ene dine med å begynne å ringe faren til partneren din, men du kan fortsatt dele bursdagsønsker som får ham til å føle at du er familie. Si "gratulerer med dagen" til fremtidens svigerfar med en av de korte og søte meldingene nedenfor. De er meningsfulle og minneverdige, så ikke bli overrasket om han låner noen fraseringer når han skal levere skålen sin på øvingsmiddagen din.

  • Jeg gleder meg til å være en del av bursdagsfeiringen din – og jeg gleder meg til å dele flere minner etter hvert som årene går.

  • En liten fugl sa til meg at du liker sjokoladekake, håper denne tar [bursdags]kaken!

  • Jeg vet at vi ikke er offisielt familie ennå, men det føles sikkert slik. Gratulerer med dagen!

  • Jeg skulle skrive noe sentimentalt, men du vil kanskje spare de tårene til bryllupet. Gratulerer med dagen!

  • Gratulerer med dagen! Du er en flott pappa – jeg er glad for at jeg snart kan kalle deg det offisielt!

Imponer din svigerfar med disse bursdagsønskene (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 5965

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.